Facebook
Náhradní díly - APM SERVIS
POZOR - již sídlíme na nové adrese - Podmokelská 3/28, ÚSTÍ NAD LABEM - Krásné Březno. ( v uličce přímo u čerpací stanice EuroOil ) Zde je možný i OSOBNÍ ODBĚR
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.03.2022
VÍKENDOVÝ PRODEJ
Potřebujete nutně zprovoznit Váš porouchaný spotřebič a ještě dnes sehnat náhradní díl? Pak jsme tu pro Vás - po telefonické dohodě předem možno díly ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PROVOZNÍ DOBA:
Po: 13.00 - 17.00
Út:   9.00 - 13.00
St: 13.00 - 17.00
Čt:   9.00 - 13.00
Pá:   9.00 - 13.00
So:   po dohodě
Ne:   po dohodě

Veškeré recenze našeho obchodu
jsou ověřovány 
portálem Heureka a Seznam

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Miroslavě Róthové, se sídlem Podmokelská 3/28, 40007 Ústí nad Labem-Krásné Březno, IČ 02261324, zapsaná u MÚ Ústí nad Labem pod čj. MKH/3804/2013/MAG/3  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu apmservis@apmservis.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Vše o nákupu

O nás
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Fotogalerie
Kontakty


    

     

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Kde nás najdete

APM SERVIS - Rothová 
Podmokelská 3/28,
40007 Ústí nad Labem-Krásné Březno  
(ulička přímo u čerpací stanice EuroOIL)


 

Kontakty
Logo
Náhradní díly - APM SERVIS
Copyright © 2014–2022, apmservis.cz, všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz