Facebook
Náhradní díly - APM SERVIS
POZOR - již sídlíme na nové adrese - Podmokelská 3/28, ÚSTÍ NAD LABEM - Krásné Březno. ( v uličce přímo u čerpací stanice EuroOil ) Zde je možný i OSOBNÍ ODBĚR
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.03.2022
VÍKENDOVÝ PRODEJ
Potřebujete nutně zprovoznit Váš porouchaný spotřebič a ještě dnes sehnat náhradní díl? Pak jsme tu pro Vás - po telefonické dohodě předem možno díly ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PROVOZNÍ DOBA:
Po: 13.00 - 17.00
Út:   9.00 - 13.00
St: 13.00 - 17.00
Čt:   9.00 - 13.00
Pá:   9.00 - 13.00
So:   po dohodě
Ne:   po dohodě

Veškeré recenze našeho obchodu
jsou ověřovány 
portálem Heureka a Seznam

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů
Souhlas se zpracováním osobních údajů
  1. Zpracování osobních údajůUdělujete tímto souhlas Miroslavě Róthové, se sídlem Podmokelská 3/28, 40007 Ústí nad Labem-Krásné Březno, IČ 02261324, zapsaná u MÚ Ústí nad Labem pod čj. MKH/3804/2013/MAG/3  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Vše o nákupu

O nás
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Fotogalerie
Kontakty


    

     

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Kde nás najdete

APM SERVIS - Rothová 
Podmokelská 3/28,
40007 Ústí nad Labem-Krásné Březno  
(ulička přímo u čerpací stanice EuroOIL)


 

Kontakty
Logo
Náhradní díly - APM SERVIS
Copyright © 2014–2022, apmservis.cz, všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz